Yahoo!’s registratie van twee nieuwe merknamen toont toekomstige strategie

Yahoo!'s registratie van twee nieuwe merknamen toont toekomstige strategieIets meer dan een maand geleden, 3 mei om precies te zijn, heeft Yahoo! de merknaam Trovetopia vastgelegd. Daarnaast heeft Yahoo! ook de naam The N9NE vastgelegd als merk. Trovetopia wordt inmiddels al gebruikt door Yahoo!

Trovetopia is een prijsvergelijkingswebsite, niets meer en niets minder. Opvallend is de werkelijk supereenvoudige interface en het ontbreken van advertenties of banners. Verder is het zo dat het niet de enige prijsvergelijkingssite is van Yahoo! Het vermoeden is dan ook dat het een testbed is voor nieuwe technologie die Yahoo! niet direct op de andere sites wil uittesten.

The N9NE

The N9NE is als merknaam geregistreerd met als omschrijving: “Broadcasting services; broadcasting programs via a global computer network; broadcasting entertainment programs” en “Entertainment services; on-line entertainment content”. Dat betekent dus alleen dat Yahoo! zich nog meer dan nu gaat begeven op het leveren van streaming media / online televisie.

Posted in:
Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading Disqus Comments ...