Vacature TYPO3-ontwikkelaar

Met kennis van Fluid, XHTML, CSS, LESS, TYPOscript

 • ROODlicht heeft de onderstaande TYPO3 Vacature beschikbaar:

  Vacature TYPO3 Ontwikkelaar (ervaren)


  Voor een van onze relaties in Rotterdam zoekt ROODlicht een gedreven en ervaren TYPO3 ontwikkelaar die in een team van TYPO3 ontwikkelaars TYPO3-websites gaat bouwen.

  Je gaat aan de slag als senior integrator met zaken als Fluid, LESS, Typoscript, Javascript libraries, enz. enz. We verwachten ook dat je in enige mate kleine uitbreidingen – volgens TYPO3 Guidelines – kunt maken aan TYPO3 extensies.

  Het betreft aanvankelijk vooral TYPO3 CMS, maar op korte termijn ook TYPO3 Neos. De TYPO3 vacature betreft een fulltime positie als TYPO3 ontwikkelaar in Rotterdam.

  De opdrachtgever heeft grote ambities met TYPO3 en zoekt daarom versterking binnen het team.

  Het bedrijf

  Het bedrijf zit in Rotterdam en is een van de grootste internetbedrijven in Nederland. Binnen het bedrijf zijn veel doorgroei-mogelijkheden, ook naar andere business-units die andere content management systemen voeren. Het bedrijf werkt voor een groot aantal A-merken in Nederland.

  De voordelen om hier te werken

  Werken bij dit gerenommeerde bedrijf heeft zo zijn voordelen. Naast een goed salaris zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. Zo is er een opleidingsbudget beschikbaar en wordt je gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen via een persoonlijk ontwikkelingsplan. Uiteraard zijn andere zaken als pensioen, reiskosten goed geregeld.

  Wat zoeken we voor deze vacature TYPO3-ontwikkelaar?

  We zoeken voor deze vacature een gedreven en vooral ook ervaren TYPO3-ontwikkelaar met kennis van het maken van TYPO3 websites Fluid, Gridelements, LESS e.d. Het is mooi als je ook al bezig bent geweest met Neos. Het is een pre als je TYPO3 Certified Integrator bent. Anders dien je wel over voldoende kennis en ervaring te beschikken, dat je deze certificering kunt halen binnen de eerste 6 maanden dat je er werkt.

  Naast dat we een TYPO3-ontwikkelaar zoeken, moet je ook in staat zijn om op te treden als technische sparringspartner met collega’s en klanten. Je communicatieve vaardigheden moeten goed zijn.

  De feiten:

  • HBO niveau
  • minstens 3 jaar TYPO3 aantoonbare werkervaring
  • TYPO3 certificering is een pre
  • 32-40u werkweek is gewenst
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

  Interesse in deze TYPO3 vacature?

  Heb je interesse in deze TYPO3 vacature? Wil je meer weten over deze baan? Neem dan contact op met Ric van Westhreenen via 064 808 6196 of ric@accans.com.

 • Direct reageren op de TYPO3 Vacature?

  06 4 808 6196
  ric@accans.com
  Skype: Roodlicht

  Bekijk hier onze andere TYPO3 Vacature Rotterdam