TYPO3 Neos

TYPO3 Neos: het meest geavanceerde CMS voor redacteuren

 • TYPO3 Neos is het meest geavanceerde content management systeem voor redacteuren. Content plaatsen zonder training, bij content-creatie direct zien hoe dit eruit ziet, views inrichten voor verschillende toepassingen of situaties en nog veel meer. Het is niet voor niks dat American Express al direct besloot om meerdere websites in TYPO3 Neos te laten bouwen.

  TYPO3 Neos is het meest gebruikersvriendelijke CMS dat er momenteel beschikbaar is. Maar laat die eenvoud je niet bedriegen, onder de motorkap zit een enorme hoeveelheid geavanceerde mogelijkheden.

  TYPO3 Neos is een enterprise level content management systeem gebouwd op het PHP-framework TYPO3 Flow. Dankzij dit framework, is TYPO3 Neos bij haar start al een volwaardig, veilig en robuust CMS te noemen. In het onderstaande filmpje ziet u op welke eenvoudige wijze een redacteur content kan plaatsen als een videofilm.

  Nieuwsgierig hoe TYPO3 Neos past binnen uw website vraagstuk? ROODlicht kan u nu al helpen met uw CMS vraagstukken voor TYPO3 Neos.

  Vraag nu informatie aan
 • Meertaligheid

  Meertaligheid: TYPO3 Neos ondersteunt vanaf de volgende versie standaard meertaligheid. Je hoeft dan geen extra modules te installeren, het hoort gewoon bij de basisfunctionaliteit. Het is een kwestie van configureren, en vervolgens kan de redacteur de extra taal toevoegen aan de pagina’s.

  Aan de voorkant van de website koppelen we de meertaligheid gewoon via vlaggetjes of afkortingen van de taal. Net wat de designer heeft bedacht.

  Responsive

  Responsive Webdesign: dezelfde inhoud toegankelijk op smartphones en tablets. Met TYPO3 Neos kan dit uiteraard, maar het gaat zelfs nog verder.

  TYPO3 Neos biedt verschillende views die een redacteur met 1 druk op de knop kan activeren, zo ziet een redacteur meteen hoe een pagina eruit ziet op een specifiek apparaat of in een specifieke situatie. De views zijn namelijk geheel op maat in te regelen.

  Schaalbaar

  Schaalbaar: de architectuur van TYPO3 Neos is uitermate robuust. Dankzij het gebruik van TYPO3 Flow als framework is het mogelijk om koppelingen af te handelen via deze middleware laag. Ook gebruikmaken van een andere database dan de vaak toegepaste MySQL-database is zonder aanpassingen mogelijk.

  SEO

  Zoekmachine Optimalisatie: het gemak waarmee je in TYPO3 Neos content elementen opzet, maakt het mogelijk om allerlei code toe te passen. Microformats, RDFa of elke andere schema.org opzet kun je zo vrij eenvoudig toevoegen aan je templates. Net wat nodig is voor je use-case.

  Gebruiksvriendelijk

  Gebruiksvriendelijk: redacteuren moeten dagelijks met plezier aan het werk kunnen in een CMS. TYPO3 Neos wordt omschreven als de ‘author experience’. Het is intuïtief, en enorm gebruiksvriendelijk.

  Je hebt daadwerkelijk geen kennis nodig van codes om specifieke opmaak te maken. Elke overbodige stap is eruit gehaald. Het is zelfs zo dat je als redacteur nog voordat er een design is, je al content kunt invoeren en kunt bekijken.

TYPO3 Neos diensten van ROODlicht: wij weten meer