TYPO3 CMS Ontwikkelaar nodig?

ROODlicht: partner voor TYPO3 Webdesign, Maatwerk of Optimalisatie

TYPO3 Contentmanagementsysteem: Robuust, Bewezen en Betrouwbaar

 • Als we mogen kiezen, dan bouwen we elke website met het TYPO3 Contentmanagementsysteem. Het contentmanagementsysteem biedt namelijk een scala aan mogelijkheden die uw website geschikt maakt voor kleine en grote toepassingen.

  TYPO3 CMSTYPO3 CMS is een enterprise level content management systeem. Met deze software kunt u vanaf elke plek uw website onderhouden. Bovendien kunt u elk soort website maken, ongeacht het design of het aantal pagina’s. Wilt u ook dat uw website¬†toegankelijk is voor smartphones en tablets? Ook dat kan eenvoudig.

  ROODlicht levert als TYPO3 specialist diensten op het vlak van TYPO3 Webdesign, TYPO3 CMS Maatwerk, en TYPO3 Optimalisatie. Dankzij onze uitgebreide kennis over de meest recente ontwikkelingen, worden wij vaak ingeschakeld om TYPO3 advies te geven over de kwaliteit van opgeleverd maatwerk en/of TYPO3 websites. Voorbeelden zijn de controle van TYPO3 Extbase extensies, onafhankelijke acceptatie testen van TYPO3 projecten en Projectmanagement bij TYPO3 projecten.

  Vraag nu informatie aan
 • Meertaligheid

  Meertaligheid: TYPO3 CMS ondersteunt helemaal standaard meertaligheid. Je hoeft geen extra modules te installeren, het hoort gewoon bij de basisfunctionaliteit. Het is een kwestie van configureren, en vervolgens kan de redacteur de extra taal toevoegen aan de pagina’s.

  Aan de voorkant van de website koppelen we de meertaligheid gewoon via vlaggetjes of afkortingen van de taal. Net wat de designer heeft bedacht.

  Responsive

  Responsive Webdesign: dezelfde inhoud toegankelijk op smartphones en tablets. Het TYPO3 CMS maakt dat mogelijk.

  Met responsive webdesign vergroten we de toegankelijkheid voor bezoekers. En mocht u liever geheel andere inhoud aan uw bezoekers laten zien als ze uw website bezoeken met een smartphone, ook dan kunnen we dat met het standaard TYPO3 CMS voor u regelen.

  Schaalbaar

  Schaalbaar: als echte IT-term komt schaalbaar vaak naar voren. En ja, het TYPO3 CMS is eenvoudig op te schalen als u opeens meer bezoekers krijgt of als u besluit miljoenen documenten toe te voegen. Dan heeft u een schaalbare oplossing nodig.

  De onderliggende laag van een mySQL-database is zelfs te vervangen door een Oracle of Microsoft database.

  SEO

  Zoekmachine Optimalisatie: een top 10 plaatsing in de zoekmachines voor de relevante trefwoorden wordt grotendeels bepaald door de onderliggende techniek. En dat zit met het TYPO3 CMS wel goed.

  Mits kwalitatief opgezet, scoort de vindbaarheid van TYPO3 websites uitermate goed. Zo goed zelfs dat Adformatie in een artikel TYPO3 specifiek benoemde als het meest ideale CMS voor zoekmachine optimalisatie.

  Gebruiksvriendelijk

  Gebruiksvriendelijk: redacteuren moeten dagelijks met plezier aan het werk kunnen in een CMS. TYPO3 is gebruiksvriendelijk.

  Je hebt daadwerkelijk geen kennis nodig van codes om specifieke opmaak te maken. Het toont veel overeenkomsten met elke tekstverwerker, en daarmee is het gebruik overzichtelijk en eenvoudig.

TYPO3 CMS diensten van ROODlicht: focus op het behalen van resultaat