Uw website optimaliseren zodat u meer bezoekers krijgt die klant worden: dat drijft ons. Door vergaande kennis van content strategie, inzet van sociale media en kennis over het online gedrag van bezoekers, realiseren we dit voor verschillende organisaties op diverse momenten in het realisatie proces van een website. Of dit nu met WordPress, TYPO3, Drupal of Neos CMS wordt gemaakt, dat maakt niks uit.

Wij zorgen voor resultaat – en – met partners – bouwen we ook die state-of-the-art WordPress/Drupal/TYPO3/Neos-website. En dat doen we al ruim 10 jaar.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Lees dan vooral een van onze dieperliggende pagina’s. Maar u kunt beter meteen bellen: 085 002 0486 of een terugbelverzoek achterlaten, dan kijken we gelijk eens goed naar uw website.

 • Zoekmachine Optimalisatie


  Beter resultaat met zoekmachine & conversie optimalisatie

  Onze SEO en SEA diensten voor topresultaten en top posities. Voor WordPress en TYPO3 CMS.

  Met onze aanpak bereiken we goede posities in de zoekmachine zoekresultaten. Onze diensten omvatten onder meer: optimalisatie van de code, content optimalisatie, positie monitoring, trefwoord selectie en concurrentie onderzoek. Dat doen we voor verschillende content management systemen als WordPress, TYPO3 CMS en Neos.

  — meer Zoekmachine Optimalisatie —

 • WordPress, TYPO3, en Neos second opinion


  Snelheid Optimalisatie en Second Opinions

  Controle op kwaliteit en optimalisatie van bestaande WordPress en TYPO3 CMS

  De meeste websites zien er fantastisch uit. Bij nadere beschouwing blijkt vaak dat de bouwkwaliteit waardeloos is. Dat uit zich in trage websites, foutmeldingen, en slechte vindbaarheid. Ons ervaren team herkent de knelpunten en verbeterpunten in websites, en helpt gedurende een traject als onzichtbare derde partij bij de acceptatie van een project. Ook verrichten wij security scans en doen we beoordelingen van websites gebouwd met WordPress en TYPO3 CMS.

  — meer Website Optimalisatie —

 • Realisatie van toonaangevende websites


  met: TYPO3 Content Management Systemen

  Webdesign met het beste Enterprise Level Opensource CMS.

  Ons TYPO3 webdesign en technische team bouwt zeer mooie websites geoptimaliseerd voor snelheid en hoge posities in de zoekmachines. Daarnaast helpen we u ook nog met de inrichting of selectie van de juiste TYPO3 hosting provider.

  — meer TYPO3 Webdesign —

 • Recent Nieuws

 • Referenties

Onze klanten


 • Gemeente Heemstede


 • Expand Online


 • Gemeente Heemskerk


 • De Mandemakers Groep

 • Gemeente Bloemendaal