Ding mee naar dé jaarlijkse Search Engine Marketing Award

Ding mee naar dé jaarlijkse Search Engine Marketing Award

Wie gaat er in 2007 met de felbegeerde bokaal aan de haal? Is dat een van de oudgedienden of een nieuwkomer in het zoekmachine marketing speelveld. 1 februari 2007 weten we het en zal het complete mediacircus zorgen voor voldoende publiciteit dat de winnaar zeker genoeg nieuwe handel mag verwachten. Let wel! Wil je kans maken hierop, lever dan vóór 8 januari 2007 je inzending in via Speldinhooiberg.nl.

Het jureren vindt plaats door een jury die is samengesteld uit professionals uit de zoekmachine- en marketingwereld, waaronder Jeroen van de Wiel (Jeroen.com), Bert Wiggers (Startpagina.nl), Keesjan Deelstra (Handboek Zoekmachine Marketing), Rik Burger (Paul Postma Marketing Consultancy), Paul Petermeijer (BBP/Twinkle) en ikzelf – steekpenningen worden aangenomen, maar helpen niet veel -. De jury bepaalt op objectieve wijze de nominaties en winnaar voor de zoekmachinemarketing-awards. De inzendtermijn sluit op 8 januari 2007. Op 15 januari 2007 worden de nominaties bekend gemaakt. De jury maakt tijdens het Search Engine Marketing Congres – op 1 februari 2007 – de winnaar bekend.

Posted in:
Loading Facebook Comments ...

4 Comments

  1. Wanneer gaan ze echte experts vragen voor de jury ;)?

    Het zoekmachinemarketingniveau op speldinhooiberg is ver te zoeken (zelfs met Google heb ik het niet kunnen vinden). Maar bij gebrek aan beter ga ik eens kijken of er tov vorig jaar al iets verbeterd is.

  2. Een linkje naar Speldinhooiberg vanaf deze site (PageRank 7) zal wel wat helpen om ze vindbaarder te maken…., maarre als ik zoek op ‘speld in hooiberg’ of ‘search engine marketing congres’ of ‘zoekmachine marketing congres’, dan staan ze mooi op nr. 1 in Google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading Disqus Comments ...