Optimalisatie van website en webshop

Beter vindbaar, hogere conversie op webshop en website

E-commerce en CMS optimalisatie

 • Uw website levert niks op. U krijgt geen bezoek. Er is nauwelijks conversie op uw webshop. Of uw website is niet vindbaar in Google. Wat dan? Dan wordt het tijd om eens te onderzoeken wat er mis gaat. Waarom is uw website niet vindbaar in Google, waarom blijven bezoekers weg, of waarom koopt er niemand? Roodlicht achterhaalt in de regel 90% van de problemen in zeer korte tijd. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen meer te halen uit uw website? Bel 085 002 0486 of lees verder.

 • Vraag nu informatie aan
 • Website en webshop optimalisatie

  Een van de grootste en vaak onderschatte problemen bij een website is de snelheid waarmee een website wordt geladen. Dat probleem wordt vaak veroorzaakt door te veel (overbodige) code, te grote afbeeldingen, of iets anders.

  Er zijn echter twee redenen waarom dit schadelijk is. Enerzijds beïnvloedt dit de positie in de zoekmachines, want Google hecht waarde aan de snelheid waarmee een website laadt. Anderzijds wacht uw bezoeker niet lang. Laadt uw website niet onder de 3 seconden, dan is je bezoeker snel verdwenen naar een andere leverancier.

  Dit heeft gevolgen voor de conversie op je webshop. En daarmee de doelstellingen die er vast zijn bepaald. Lees hier verder over Website optimalisatie.

  Zoekmachine optimalisatie

  Zijdelings benoemde we dit al hierboven, maar ook nadat de snelheid is geoptimaliseerd, dan nog betekent het niet dat uw website direct gevonden worden. Daarnaast is de technische opbouw, zoals gelaagd bouwen en een scheiding van stijl en structuur essentieel.

  Wist u bijvoorbeeld dat Google ruim 200 punten gebruikt om uw website te beoordelen? Als u dus niet vindbaar bent voor belangrijke termen waarop uw bezoekers zoeken, dan is er werk te doen.

  Roodlicht heeft ruim 15 jaar ervaring met zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. Wij weten meer dan de meeste bureau’s hoe uw website verbeterd kan worden om hoger te eindigen. Dus wenst u betere resultaten met uw website of webshop, neem dan contact met ons op via 085 002 0486.

ROODlicht helpt bij uw projecten. Bel voor een afspraak: 085 002 0486